dolar Zimbabwe
dolar Zimbabwe
Witam,
szukałem lecz nie odnalazłem.
Chciałbym kupić około 20 - 50 sztuk banknotów Zimbabwe sprzed denominacji, szczególnie 100 miliardów dolarów.
wiem że na aukcjach są oferowane te banknoty ale tylko w pojedynczych sztukach http://cgi.ebay.pl/100-billion-dollar-n ... dZViewItem
Czy ktoś z Was ma może jakiś znajomych z Zimbabwe które mogą lub będą mogły zgromadzić taką ilość i gotowych/mających możliwość wysłania ich do Polski? Waluta rozliczenia do uzgodnienia.
pozdrawiam,
Marcin
PS. Jeśli post nie pasuje do forum proszę o jego usunięcie.
szukałem lecz nie odnalazłem.
Chciałbym kupić około 20 - 50 sztuk banknotów Zimbabwe sprzed denominacji, szczególnie 100 miliardów dolarów.
wiem że na aukcjach są oferowane te banknoty ale tylko w pojedynczych sztukach http://cgi.ebay.pl/100-billion-dollar-n ... dZViewItem
Czy ktoś z Was ma może jakiś znajomych z Zimbabwe które mogą lub będą mogły zgromadzić taką ilość i gotowych/mających możliwość wysłania ich do Polski? Waluta rozliczenia do uzgodnienia.
pozdrawiam,
Marcin
PS. Jeśli post nie pasuje do forum proszę o jego usunięcie.
pozdrawiam,
Marcin
Marcin
Re: dolar Zimbabwe
Witam,
A ile dajesz w zamian dolarów USA? Może mógłbym przywieźć - termin realizacji początek listopada.
Pozdrawiam,
A ile dajesz w zamian dolarów USA? Może mógłbym przywieźć - termin realizacji początek listopada.
Pozdrawiam,
Janusz
Afryka, Plecak, Przygoda
Afryka, Plecak, Przygoda
zależy od stanu banknotów i spodziewanej ilości
nie chcę wydać więcej niż 150$ usd
nie chcę wydać więcej niż 150$ usd
pozdrawiam,
Marcin
Marcin
a drakońskich dolarów zimbabwe może coś zostało?yaho pisze:Witam,
Odezwę się po powrocie.
Pozdrawiam,
pozdrawiam,
Marcin
Marcin
Tez bym sztuke wzial, jakby byla taka mozliwosc, na pamiatke najwyzszego nominalu w historii;-)
Witam,
Niestety, nawaliłem. Tam, gdzie chcieli mi sprzedać te banknoty na ulicy (Victoria Falls) nie kupiłem, bo chcieli po dolcu za sztuke. Tam, gdzie chciałem kupić (Harare) nikt nie miał. Zostały mi tylko nowe, zdaje się stówki.
Pozdrawiam,
Niestety, nawaliłem. Tam, gdzie chcieli mi sprzedać te banknoty na ulicy (Victoria Falls) nie kupiłem, bo chcieli po dolcu za sztuke. Tam, gdzie chciałem kupić (Harare) nikt nie miał. Zostały mi tylko nowe, zdaje się stówki.
Pozdrawiam,
Janusz
Afryka, Plecak, Przygoda
Afryka, Plecak, Przygoda
Yaho, jesli masz jeszcze te stówki, to ja chetnie je od ciebie kupie, od 2 do 5szt? nowe, stare nie ważne, byle bylo to 100 lub 50 miliardów dolarow prosto z Zimbabwe.
Witam,
Te stówki to tzw. trzeci dolar zim., wprowadzony w 2008 roku po obciąciu 10 zer. Jest na nim 100, a nie 100.000.000.
Mam co najmniej 2 sztuki.
Pozdrawiam,
Te stówki to tzw. trzeci dolar zim., wprowadzony w 2008 roku po obciąciu 10 zer. Jest na nim 100, a nie 100.000.000.
Mam co najmniej 2 sztuki.
Pozdrawiam,
Janusz
Afryka, Plecak, Przygoda
Afryka, Plecak, Przygoda
Kurcze szkoda, zalezy mi wlasnie na tych zerach:) jesli mialbys takie banknoty w przyszlosci to prosze o kontakt julianszuster@o2.pl. wezme je nawet po wygorowanej cenie. pozdrawiam...
W sumie, to moga byc tez te ktore masz, chetnie je odkupie 2szt w ladnym stanie, prosze o kontakt na meila.
jak co to mam na zbyciu 500 dolarów zimbawe zdobyte pod wielkim zimbabwe w dwa tygodnie temu
mój mial "wodzu210@wp.pl
mój mial "wodzu210@wp.pl