mali, niger - foty
mali, niger - foty
hej
w miare czasu wrzucam foty z nowego wyjazdu
tuaredzy, hip hop w niamey , street photo i inne
http://flickr.com/photos/ 82075546@N00/
w miare czasu wrzucam foty z nowego wyjazdu
tuaredzy, hip hop w niamey , street photo i inne
http://flickr.com/photos/ 82075546@N00/
Czesc Nygus,
Jak zwykle super foty. Czy robisz je dyskretnie, trzymajac aparat "daleko od glowy" czy fotografowani zawsze o tym wiedza?
Pozdrawiam i Wesolych Swiat,
Janusz
Jak zwykle super foty. Czy robisz je dyskretnie, trzymajac aparat "daleko od glowy" czy fotografowani zawsze o tym wiedza?
Pozdrawiam i Wesolych Swiat,
Janusz
Janusz
Afryka, Plecak, Przygoda
Afryka, Plecak, Przygoda
-
a jakim aparatem robisz?
a jakim aparatem robisz?
::>:: http://afryka.org ::>>> serwis dobrych wiadomości z Afryki ::<::
1. Przecież napisałem, że ładne (i oczywiście ładniejsze niż moje - wolałbym na ścianie powiesić sobie, któreś ze zdjęć kol. nygusa niż moje), więc nie bardzo rozumiem o co pretensje.
2. Porządna dyskusja to właśnie krytyka poprzedniego dyskutanta.
3. Domyślam się, że forum to powstało po to aby wyrażać podzi dla jego twórcy i dlatego, jak wszystkie tego typu przedsięwzięcia, jest takie nudne.
4. Na Krakowskim Przedmieściu w Yours Gallery (tej Gudzowatego) jest mnóstwo pięknych i potwornie drogich albumów ze zdjęciami (także z Afryki), które można sobie oglądać do woli - jeśli to kogoś interesuje. Mieszkam tuż obok i jeśli ktoś ma ochotę przy okazji na herbatę niech wpada.
5. Te zdjęcia są ładne dlatego, że są bardzo estetyczne, dekoracyjne, a nudne bo nie opowiadają historii. To, że są nudne to czasem nic złego. Czasem jest to nawet zaletą...
2. Porządna dyskusja to właśnie krytyka poprzedniego dyskutanta.
3. Domyślam się, że forum to powstało po to aby wyrażać podzi dla jego twórcy i dlatego, jak wszystkie tego typu przedsięwzięcia, jest takie nudne.
4. Na Krakowskim Przedmieściu w Yours Gallery (tej Gudzowatego) jest mnóstwo pięknych i potwornie drogich albumów ze zdjęciami (także z Afryki), które można sobie oglądać do woli - jeśli to kogoś interesuje. Mieszkam tuż obok i jeśli ktoś ma ochotę przy okazji na herbatę niech wpada.
5. Te zdjęcia są ładne dlatego, że są bardzo estetyczne, dekoracyjne, a nudne bo nie opowiadają historii. To, że są nudne to czasem nic złego. Czasem jest to nawet zaletą...
pozdrowienia dla nygusa!
nygus mam takie pytanie jako do faceta który UMIE używać "sprzętu". Czy warto wydać te 2000pln więcej i kupić d80 czy wydać na d70s i jakiś dobry obiektyw. U mnie krucho z kasą, różnica w kwocie znaczna. To moja pierwsza lustrzanka byłaby. Zmacałem d70s i rozczarowałem się matówką ale ta w d80 też nie wiele lepsza w porównaniiu z analogiem. I jeszcze jedno pytanie: w jakiej torbie nosisz sprzęt. Dzięki z góry za odpowiedź.
nygus mam takie pytanie jako do faceta który UMIE używać "sprzętu". Czy warto wydać te 2000pln więcej i kupić d80 czy wydać na d70s i jakiś dobry obiektyw. U mnie krucho z kasą, różnica w kwocie znaczna. To moja pierwsza lustrzanka byłaby. Zmacałem d70s i rozczarowałem się matówką ale ta w d80 też nie wiele lepsza w porównaniiu z analogiem. I jeszcze jedno pytanie: w jakiej torbie nosisz sprzęt. Dzięki z góry za odpowiedź.
sam nie wiem. w wielu rzeczach d80 jest o klase wyzej, ale szumi jeszcze gorzej niz d70. z drugiej strony, wlasnie sprzedaje stary d70, a d80 zostawiem, wiec jak widzisz , taki schizofrenik bez zdolnosci decyzyjnych jak ja ci nie moze radzic, tym bardziej ze pewno za chwile bede kupowal canona 5d
))

-
- Jesteś robotem?: Nie
Re: mali, niger - foty
Foty są świetne! Ale chyba lekka "obróbka" ich nie ominęła...
PS. czekamy na więcej:)

pozdrawiam